RUGĂCIUNE CĂTRE MAICA DOMNULUI PREASFÂNTĂ ,DE MULȚUMIRE ȘI MÂNGÂERE📿🙏

O,Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!
Maica lui Dumnezeu, Preacurată, dă-mi mie ploi de lacrimi cu rugăciunile tale, ca să plâng cu fierbinţeală pentru acelea ce le-am greşit pe pământ şi să mă izbăvesc de munca ce mă aşteaptă. Pe tine Singură te am Scăpare şi Împăcare către Dumnezeu, eu cel ce am săvârşit toată lungimea vieţii mele întru multe greşeli; pentru aceasta, Născătoare de Dumnezeu, tu mă miluieşte.
Mă tem, Fecioară, de judecată şi de munca cea veşnică a focului, de hotărârea cea cu adevărat netrecută, de scrâşnirea dinţilor şi de sălbăticirea viermelui cel neadormit; pentru aceasta cu durerea inimii mă rog ţie, Preacurată, izbăveşte-mă de înfricoşata osândă, cea cu totul fără de prihană.
Tu care ești vindecătoarea celor ce sunt în suferință,vindecă-mă și pe mine cel ce sunt rănit de neputințele mele cele trupești și sufletești !Tu Curată ești, Neașteptată Bucurie ,cu bucuria mântuirii tale ia de la mine frica chinurilor viitoare ,tu,care ești chezășia păcătoșilor ,fii și pentru mine păcătosul o chezășie bună depocăință și de măntuire.
O,Stăpână,Împărăteasa cerului,tu îmi ești Mamă și nădejde ,tu îmi ești scăpare și așteptare ,acoperă-mă Apărătoarea și ajutorul meu ! Împărăteasa mea prea bună și grabnică ajutătoare ,acoperă cu mijlocirea ta fărădelegea mea! Apără-mă de vrășmașii văzuți și nevăzuți înmoaie inimile oamenilor răi,care se ridică împotriva mea .
O,Maica Domnului meu,care m-a creat ,tu ești rădăcina fecioriei și floarea cea nevestejită a Curăției!
O,Născătoare de Dumnezeu ,dă-ne mână de ajutor nouă celor ce suntem slăbănogiți de patimile trupești și bolim cu inima,
O,PreasfântăFecioară,Maica Domnului Celui Preaînalt,prea milostivă Apărătoare și Acoperămăntul tuturor ,către tine alergăm cu credință ! Caută di înălțimea slavei cerești la mine păcătosul și nevrednicul robul(roaba)tău și du rugăciunea mea înaintea prea Iubitului tău Fiu !
O,preabinecuvântată Născătoare de Dumnezeu și Maica Luminii!Tu care ești numită de toți Grabnică Ajutătoare și bucurie celor scârbiți,ascultă-mă pe mine necăjitul,tu care ești liniștea celor mâhniți ,liniște durerilor și întristărilor mele cele sufletești !Tu care ești Rug neras ,păzește lumea și pe noi toți de vătămarea săgeților celor de foc ale vrășmașilor . Tu,care ești căutarea celor pierduți,nu îngădui să mă pierd în adîncul păcatelor mele.
Stăpâna mea Preasfântă îți mulțumesc pentru darurile cele cerești și pământești ,pentru toate facerile tale de bine,mângâe sufletul meu și du pașii mei pe calea cea bună,către viața veșnică.
Că ție se cuvine a te lăuda și a te cinsti Maica Domnului Preasfântă,împreună cu toate puterile cerești fără de trupuri,totdeauna în veci,Amin.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: