Bună dimineţa Maică Sfântă🙏

Îţi mulţumesc că eşti ajutorul și apărarea noastră, Îţi mulţumesc că eşti izbăvitoarea noastră, că la tine alergăm cu nădejde întotdeauna, că te milostivești de noi!

Binecuvântată ești, Doamnă, căci ne înveți pe noi, robii tăi, să luptăm împotriva lumii, trupului si diavolului. Împotriva lumii , ca să ne întoarcem ochii de la înşelăciunile ei,împotriva trupului, ca să ne menținem în curăție și să nu ne atingem de lucrurile oprite, împotriva diavolului, ca să înțelegem ispitele lui și smintelile lui și să ne împotrivim din toate puterile lucrărilor lui.
O, prea puternică Stăpână! Te rugăm, și nu vom înceta a te ruga, slobozeşte fulgerul puterii tale si alungă-l, trimite săgețile grabnicei tale apărări si lovește-l, preaslăveşte, din înălțimea slavei tale, în această luptă, dreapta cea puternică, pentru ca noi, robii tăi, izbaviți fiind de rele, să cântăm pururea slava și lauda ta. Cunoaște, Stăpână, cât suntem noi de lesne aducatori spre păcat și cât de trebuincioasă este mâna ta de ajutor. Înflacărează în inimile noastre dorințele cele cerești si umple-ne de duhul dulceților raiului!
Inălța-te-voi pe tine, iubită Maică a Fiului lui Dumnezeu, și in fiecare zi îți voi cânta ție laude. Peste tot pământul oamenii preaslăvesc faptele tale și milele tale și ostroave multe preamăresc minunile tale, îngerii și arhanghelii preamăresc și propovăduiesc sfințenia sufletului tău și toți sfinții binevestesc blândețea și smerenia ta.
Ochii noștri nădăjduiesc la tine, Doamnă, trimite-ne nouă hrană și băutură la vreme bună, iar sufletul flămând să ni-l hrănești și să-l saturi cu dulceața ta cea cerească, iar noi, robii tăi, te vom binecuvanta ca pe o Maică preamilostivă in vecii vecilor. Amin!
(Din psaltirea Maicii Domnului)

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: